Gelavi Bau Kft építőipari kivitelezés www.gelavi.hu gelavibau@gmail.com

email: shopbelmix@gmail.com  mobil: +36 70 411 28 99

Smart Yeelight W1 GU10 izzó (színes) 1db
Smart Yeelight W1 GU10 izzó (színes) 1db
7 788 Ft

Smart Yeelight W1 GU10 izzó (színes) 1db

Smart Yeelight W1 GU10 izzó (színes) 1db
Smart Yeelight W1 GU10 izzó (színes) 1db
Smart Yeelight W1 GU10 izzó (színes) 1db
Smart Yeelight W1 GU10 izzó (színes) 1db
Smart Yeelight W1 GU10 izzó (színes) 1db

Smart Yeelight W1 GU10 izzó (színes) 1db

Rendelhető
7 788 Ft
Részletek

 

Yeelight 1S – Az Ön intelligens világítása

A Yeelight 1S intelligens izzóval létrehozhatja saját okosotthonát. Az időzítő beállításának köszönhetően hangjával vagy alkalmazásával vezérelheti, és eldöntheti, hogy milyen erős legyen a ragyogás, valamint mikor kapcsoljon be és ki. Kompatibilis az Apple HomeKit alkalmazással, a Samsung SmartThings-szel és a Google Asszisztenssel is.

 


 


 

Állítsa be a fényerőt

A fényerő 5 és 100% közötti szabályozási lehetőségének köszönhetően még kényelmesebben érezheti magát otthon, ha a világítási teljesítményt az aktuális igényekhez igazítja. Ráadásul a még jobban optimalizált LED-eknek köszönhetően akár 15%-kal kevesebb áramot fogyaszt, mint az előző generációs izzó, ami még nagyobb energiamegtakarítást tesz lehetővé.

 

 


 

Irányítsd a hangodat

Az izzót hanggal is vezérelheti. Csak mondja ki a megfelelő parancsot a lámpa be- vagy kikapcsolásához. Mindez a Google asszisztenssel, az Apple HomeKittel, az Alexával és a SmartThings-szel való kompatibilitásnak köszönhető.

 

 


 

Csoportosítson több izzót

Helyezzen el minden izzót külön, vagy csoportosítsa őket, és egyszerre irányítsa őket. Szinkronizálhatja a világítást a helyiségben vagy az egész otthonban, és vezérelheti őket, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

 

 


 

Irányítsd a világítást bárhonnan

Az iOS és Android rendszerre készült Yeelight alkalmazásnak köszönhetően távolról vezérelheti a világítást, bárhol is használja okostelefonját vagy táblagépét. Nem biztos benne, hogy lekapcsolta-e az összes lámpát, mielőtt elhagyta a házat? Vagy talán elfelejtette égve hagyni a lámpát kedvence számára? Mostantól otthonán kívül bárhonnan vezérelheti.

 

 


 

Módosítsa a beállításokat a napszaktól függően

A reggel 7-kor való felkelés problémát jelent számodra? Programozza be a lámpákat, hogy az ébresztőóra előtt felgyulladjanak. Ha nem szeret elaludni a sötétben, állítsa be úgy az izzót, hogy lefekvés után néhány perccel kikapcsoljon.

 

 

 


 

Szinkronizálja a fényt a napi rutinjával

Könnyedén szinkronizálhat több izzót egy intelligens időzítővel, beállíthat ütemezést, be- és kikapcsolhatja őket, vagy beállíthatja a fényerőt.

 

 

 

 

 Könnyen telepíthető

Mindegyik izzó beépített Wi-Fi-vel rendelkezik, így nincs szükség további eszközökre. Csak csavarja be az izzót, indítsa el az alkalmazást, és használja okostelefonját, táblagépét vagy otthoni okoshangszóróját, hogy élvezze saját intelligens világítását.

 

 

Energiatakarékos

Kiváló hatásfokának köszönhetően az izzó 15%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint az előző modell, és lényegesen kevesebbet, mint egy normál izzó. Ezenkívül az időzítő beállításával szabályozhatja, hogy mikor kell bekapcsolni, így nem kell aggódnia amiatt, hogy olyan helyiségben világít, ahol senki sem tartózkodik.

 

 

Leírás


Modell YLDP15YL
Fogantyú E27
Névleges teljesítmény <8,5 W 
Feszültség  220V-240V~50/60Hz
Fényerősség 800 lm, 5-100%
Színhőmérséklet 2700 ezer
Hatékonyság  100 lm/W
Kommunikáció WiFi (802.11 b/g/n 2,4 GHz)
Szoftver Android 4.4, iOS 9.0 és újabb
Élettartam 25 000 óra
Adatok
Cikkszám
OKOSOTTHON016
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!