Gelavi Bau Kft építőipari kivitelezés www.gelavi.hu gelavibau@gmail.com

email: shopbelmix@gmail.com  mobil: +36 70 411 28 99

Gosund LED Nite Bird LB okosizzó – 2 darab
Gosund LED Nite Bird LB okosizzó – 2 darab
8 388 Ft

Gosund LED Nite Bird LB okosizzó – 2 darab

Gosund LED Nite Bird LB okosizzó – 2 darab

Rendelhető
8 388 Ft
Részletek

Gosund LB1 intelligens izzó

Kényelmesen irányíthatja otthona világítását. A Gosund LB1 intelligens izzóval beállíthatja a fényerőt, és energiatakarékos – mindössze körülbelül 8 W-ot fogyaszt. Okostelefonoddal vagy hangutasításokkal vezérelheted – kompatibilis az Amazon Alexával és a Google Home szolgáltatással. Munkaütemezéseket is létrehozhat hozzá, és több eszközt csoportosíthat. A készlet 2 db izzót tartalmaz.

 

Állítsa be a fényerőt igényeinek megfelelően

Szerezzen olyan izzót, amely úgy ragyog, ahogy szeretné. A Gosund LB1 lehetővé teszi a fényerősség 1-100% közötti beállítását. Erős, erős fény a konyhában, ahol finom vacsorát főz? Vagy lágy, pihentető világítás a hálószobában? Tiéd a választás!

 

Távirányító alkalmazással

Többé nem kell attól tartanod, hogy véletlenül elfelejted lekapcsolni a villanyt, mielőtt elhagynád a házat. Egy dedikált alkalmazás segítségével távolról is vezérelheti az LB1 izzót! Néhány kattintással bárhonnan felkapcsolhatja, lekapcsolhatja vagy beállíthatja a fényerőt – például munkahelyről vagy külföldi szállodából.

 

Szabja testre a világítást az életmódjához

Minden nap ugyanabban az időben indulsz munkába? Általában hasonló időben érsz haza? Most a lakásod fénye alkalmazkodhat hozzád! Az alkalmazás lehetővé teszi az LB1 izzó munkarendjének létrehozását. Kapcsolja ki automatikusan egy beállított időpontban, és kapcsolja be, hogy köszöntse Önt, amikor hazaér!

 

Csoportosítsa eszközeit

Többé nem kell minden egyes izzót külön-külön felkapcsolnia. A Gosund lehetővé teszi, hogy a kiválasztott eszközöket csoportokba vonja, és együtt vezérelje őket. Most egyetlen kattintással felkapcsolhatja a világítást az egész házában, vagy lekapcsolhatja a lámpákat a hálószobájában. Győződjön meg róla, milyen kényelmes!

 

Hangvezérlési lehetőség

Nincs kéznél okostelefon? Le kell kapcsolnia a villanyt, de nem szeretne kimozdulni kényelmes ágyából? Nincs mit! A Gosund LB1 intelligens izzó kompatibilis az Amazon Alexával és a Google Asszisztenssel. Ez azt jelenti, hogy egyszerű hangutasításokkal kezelheti! Néhány szóval felkapcsolhatja a lámpát vagy beállíthatja a fényerejét.

 

Energiahatékony

Gazdaságos, de környezetbarát megoldásokat próbál választani? A Gosund LB1 intelligens izzó igazi slágernek bizonyul! A termék rendkívül energiatakarékos, mindössze körülbelül 8 W-ot fogyaszt. Így többé nem kell attól tartanod, hogy túl magas lesz a villanyszámlád!

 

Lenyűgöző tartósság

Az LB1 izzó sokáig szolgál majd. A legmagasabb minőség garantálása érdekében szigorú tesztelésnek vetették alá, hogy igazolják tartósságát. A készülék ellenáll a sérüléseknek, kopásnak és interferenciának. Magas és alacsony hőmérsékleten is probléma nélkül működik.

 

A dobozban

  • Okos izzó x2
  • Használati utasítás 

 

Leírás

 

Márka Gosund
Modell LB1
Súly Körülbelül 68 g
Méretek Körülbelül 25x75x64 mm
Szín Meleg fehér
Izzó típusa VEZETTE
Erő 8W
Izzók száma a dobozban 2
Adatok
Cikkszám
OKOSOTTHON003
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!