Gelavi Bau Kft építőipari kivitelezés www.gelavi.hu gelavibau@gmail.com

email: shopbelmix@gmail.com  mobil: +36 70 411 28 99

Gosund LB3 Intelligens éjjeli lámpa
Gosund LB3 Intelligens éjjeli lámpa
13 800 Ft

Gosund LB3 Intelligens éjjeli lámpa

Gosund LB3 Intelligens éjjeli lámpa
Gosund LB3 Intelligens éjjeli lámpa
Gosund LB3 Intelligens éjjeli lámpa
Gosund LB3 Intelligens éjjeli lámpa
Gosund LB3 Intelligens éjjeli lámpa
Gosund LB3 Intelligens éjjeli lámpa

Gosund LB3 Intelligens éjjeli lámpa

Rendelhető
13 800 Ft
Részletek

Gosund Smart Light – a hatékony lámpa, amire szüksége van

Az intelligens Gosund lámpa megfelelő alkalmazással távolról vezérelhető. Az okosotthon környezetébe is tökéletesen beilleszthető. A készüléket a hangvezérlés, a munkaütemezés, a világítás tompítási lehetősége, az érintőpanel, valamint az egyszerű használat és a változó világítási szín is megkülönbözteti.

 


 

Érintésmentes eszközvezérlés

A lámpa kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant rendszerekkel, ami maximális kényelmet biztosít a felhasználó számára, köszönhetően a fény egyszerű hangüzenetekkel történő vezérlésének. A parancsok segítségével nem csak egyszerűen be- vagy kikapcsolhatja a készüléket, de a világítást is az Ön igényeihez igazíthatja, mindvégig kényelmesen az ágyban vagy a kanapén fekve.

 

 

 


 

Ébredés és elalvás mód

Alapfelszereltségként bekapcsolhatja a lámpát, vagy megtakaríthatja a lefekvés és felkelés idejét. Ha ezt megteszi, a készülék alkalmazkodik az Ön napjához. Reggel kellemes ragyogással ébreszt, este pedig egy pihentető fehér fénnyel nyugtat meg, ami megkönnyíti az alvásra való felkészülést.

 


 


 

Távirányító és ütemezés

Könnyen vezérelheti a lámpát a Gosund segítségével bármikor, bárhol, még akkor is, ha kint van. Állítsa be a fényerőt igényeinek megfelelően, vagy kapcsolja be/ki a lámpát gyermeke szobájában, amikor Önnek kényelmes.

 

 


 

Több mint egy lámpa

A készülék kompakt mérete és elegáns megjelenése lehetővé teszi, hogy az asztal művészi dekorációjába integrálható legyen. Ezenkívül a lámpát tökéletesen illeszkednek egy modern otthon szinte minden elrendezésébe. A termék tökéletesen illeszkedik a modern bútorokhoz, és kiváló dekorációs eleme lehet lakásának is.

 


 


 

Vigyél több színt az életedbe

A Gosund intelligens éjszakai fénye teljesen megváltoztathatja a térről alkotott képünket. Az RGB+W fénykeverési mód lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy gyönyörű és lenyűgöző tájakat készítsen. A Gosund lámpa használata kényelmes az érintőképernyőnek, az univerzális kapcsolónak, valamint a fehér és RGB fénymódoknak köszönhetően.

 

Kényelmes érintőpanel

 

A lámpában a standard gombokat teljesen felváltotta egy intuitívabb érintőpanel. Ez a megoldás mindenképpen megkönnyíti a használatát. Szín vagy fényerő megváltoztatása - minden érintéssel történik. Egyszerűen nyomja meg a készülék tetejét/oldalát a be-/kikapcsoláshoz vagy az üzemmódok közötti váltáshoz. Sőt, az ujját az alsó érintőpanelen finoman húzva megváltoztathatja a színeket, és 1%-ról 100%-ra állíthatja a fényerőt. 

 

Alkalmazások széles skálája

A készüléknek nem kell csak éjjeli lámpaként szolgálnia a hálószobában. Más helyeken is tökéletesen működik. Sikeresen elhelyezheti a gyerekszobában, a fürdőszobában, a nappaliban vagy a konyhában. Az általuk kibocsátott fénynek köszönhetően olvasólámpaként is használhatod.

 Telepítést nem igénylő megoldás

Ennek a megoldásnak köszönhetően a felhasználónak nem kell többé szoftvertelepítéssel vagy más bonyolult tevékenységgel foglalkoznia. Csak indítsa el a lámpát a mellékelt Micro USB kábel segítségével, töltse le a Gosund APP alkalmazást, adja hozzá a készüléket, állítsa be a beállításokat az Ön igényei szerint és élvezze az új, megbízható fényforrást! 

 

Leírás

Modell LB3
Szín RGB+W
Lumen 150 lm (W)/100 lm (RGB)
Névleges teljesítmény 5W(W)/3W(RGB)
Üzemi hőm. -20°C és 40°C között
Adatok
Cikkszám
OKOSOTTHON002
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!