Gelavi Bau Kft építőipari kivitelezés www.gelavi.hu gelavibau@gmail.com

email: shopbelmix@gmail.com  mobil: +36 70 411 28 99

Sonoff B05-B-A60 Smart LED izzó RGB
Sonoff B05-B-A60 Smart LED izzó RGB
5 988 Ft

Sonoff B05-B-A60 Smart LED izzó RGB

Sonoff B05-B-A60 Smart LED izzó RGB

Rendelhető
5 988 Ft
Részletek

Smart LED izzó Sonoff

A Sonoff izzó nemcsak megvilágítja szobáját, hanem egyedi hangulatot és klímát is teremt. A készülék rendelkezik a fényerő és a színhőmérséklet személyre szabásának funkciójával.

 

 


 

Energiatakarékos

A hagyományos izzólámpákhoz képest a Sonoff LED izzó sokkal kevesebb energiát fogyaszt, így 90%-kal csökkenti a villanyszámlát. Ezenkívül a Sonoff izzó sok szempontból előnyösebb, mint egy hagyományos izzó. A hagyományos izzóktól eltérően a készülék hangvezérlés funkcióval rendelkezik, így nem kell felkelni az ágyból, hogy lekapcsolja a villanyt. Ezenkívül a Sonoff izzó 16 millió színben világít, amelyek közül választhat az alkalomtól függően, míg egy hagyományos készüléknek csak egy színe van.

 

 


 

Változtasd meg a hangulatot egyetlen érintéssel

A Sonoff alkalmazás segítségével megváltoztathatja az izzó színét, például olvasás közben sárgát, bulizáskor pedig lilát. Csak válassza ki a hangulatának megfelelő színt, és már kész is. Élvezze a 16 millió színt a Sonoff izzóval.

 

 


 

Csoportvezérlés

A Sonoff alkalmazással egyetlen izzót vezérelhet, vagy csoportokba vonhatja őket, és egyszerre irányíthatja őket. Mostantól egyetlen érintéssel szabályozhatja a világítást az egész otthonában.

 

 

 

Hangvezérlés

Az izzó kompatibilis a Google asszisztenssel és az Alexával. A hangoddal állíthatod be a készülék színét és fényerejét, csak mondd például: ''Alexa, csökkentsd felére az izzó fényerejét'' és kész.

 

 


 

A lámpa kigyullad, amikor kinyitja az ajtót

Az izzót párosíthatja a Sonoff DW2-Wi-Fi ajtóérzékelővel, és a lámpa automatikusan bekapcsol, amikor kinyitja az ajtót.

 

 

 

Több lehetőség

Szeretné, hogy a háza előtti lámpa automatikusan bekapcsoljon, amikor hazaér a munkából? Az alkalmazásnak van egy funkciója, hogy beállítson egy ilyen programot, így ha 17:00-kor jössz haza, akkor a teraszra lépés pillanatában kigyullad a lámpa a ház előtt. Ezenkívül az izzó kompatibilis minden E27-es menetű lámpával.

 

 

Leírás
Márka Sonoff
Modell B05-B-A60 RGB
Színhőmérséklet 2700-6500 ezer
Teljesítmény értékelése 9W
Élettartam kb 10000h
Alaptípus E27
Fényáram 806lm
Bemenet 220-240V AC 50Hz
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
KIÁLTÁS Ra80
Adatok
Cikkszám
OKOSOTTHON001
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!